LO-formand Lizette Risgaard om konflikten mellem DBU og Spillerforeningen: 'Jeg kan forstå, at de har travlt'
LO-formand Lizette Risgaard om konflikten mellem DBU og Spillerforeningen: 'Jeg kan forstå, at de har travlt' Foto: Anne Bæk

BT skrev tidligere onsdag, at LO har tilbudt at mægle i konflikten mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen. Dette afvises ikke direkte af LO.

»Flere medier skriver med DBU som kilde, at LO og DIF har tilbudt at træde ind i forhandlingerne mellem kvindelandsholdsspillerne og DBU om en ny landsholdsaftale,« skriver LO i en pressemeddelelse.

»Jeg har naturligvis ingen kommentarer til en verserende forhandling. Sådan fungerer det nu engang bedst,« siger LO-formand i samme pressemeddelese.

»Det øger erfaringsmæssigt sandsynligheden for at nå en god aftale. Jeg har derfor fortsat en forventning om, at parterne og deres repræsentanter forhandler for at finde en løsning. Og jeg kan forstå, at de har travlt!,« siger Lizette Risgaard.

Konflikten mellem DBU og Spillerforeningen har foreløbig medført, at venskabskampen mellem Danmarks og Hollands kvinder - som samtidig var revanchekamp fra EM-finalen - fredag er blevet aflyst.

FBL-EURO-2017-WOMEN-NED-DEN

Tirsdag skal Danmark møde Ungarn i en VM-kvaliffkationskamp, og denne kamp kan ikke aflyses. Kommer der ingen løsning, må Danmark enten stille med et sekunda-hold eller tabe uden kamp. Begge dele kan medføre bøde og i værste fald diskvalifikation.

 

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.