Liverpools Joe Allen fejrer at have udlignet til 3-3 mod Arsenal, som også blev kampens resultat.
Liverpools Joe Allen fejrer at have udlignet til 3-3 mod Arsenal, som også blev kampens resultat. Foto: PAUL ELLIS

Det var bidende koldt i Liverpool, det både regnede og sneede, men underholdningen var i top, da Liverpool og Arsenal onsdag aften spillede 3-3.

Liverpool var foran både 1-0 og 2-1, men de var også bagud 2-3, og i sidste ende kunne hjemmeholdet være bedst tilfreds med det uafgjorte resultat, som indskiftede Joe Allen sørgede for med sin flugter i sidste minut.

»Den kamp må have været sjov at se på,« sagde Joe Allen efter kampen til engelske BT Sport ifølge BBC.

»Vi har den attitude, at vi ikke giver op, førend dommeren har fløjtet for sidste gang. Vi bliver ved, og heldigvis fik vi noget ud af det i dag,« sagde den tidligere Swansea-spiller, der om sit eget mål sagde:

SOCCER-ENGLAND-LIV-ARS/

»Det er rart at komme ind og få afgørende indflydelse på kampen mod et så godt hold som Arsenal. De kom her i god form,« sagde Joe Allen om Premier Leagues førerhold.

Hans chef, Jürgen Klopp, mente også, at hans hold havde heldet med sig.

»Men jeg synes egentlig, at vi fortjente det ene point, for vi spiller en rigtig god kamp, selvom det er svært at spille, når det både sner og regner. Batterierne bliver flade til sidst for begge hold. Men vi holdt fast, og det var godt sparket ind af Joe Allen til sidst,« smilede Jürgen Klopp, der kaldte kampen for en mål-eksplosion. Efter 25 minutter var stillingen 2-2.

SOCCER-ENGLAND-TOT-LEI/

»Det kan omvendt ikke skjules, at der var nogle ting, der ikke var så gode. De ting må vi arbejde med,« sagde Liverpools tyske manager,  som ikke mindst mente, at Arsenal kom for let til et par af deres mål.

Arsenal fører som nævnt Premier League, men efter pointtabet er det kun takket være bedre målscore end Kasper Schmeichels Leicester, der lidt overraskende vandt 1-0 ude over Tottenham.

Derfor var Arsenals manager, Arsène Wenger, heller ikke tilfreds efter det uafgjorte resultat.

SOCCER-ENGLAND-CHE-WBA/

»Vi kommer skidt fra start i kampen, og vi begynder egentlig først at spille, da vi er kommet bagud 1-0,« sagde franskmanden..

»Da vi så kommer på 3-2, har vi chancerne til at gøre det til 4-2, men vi træffer nogle forkerte beslutninger. Alt i alt kommer vi ud af kampen med noget positivt - men også med nogle ærgrelser.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.