Liverpool vandt 4-3 over Swansea i en medrivende og underholdende Premier League-kamp, som skiftede karakter flere gange i kampen.

Daniel Agger var med fra start, da Liverpool åbnede kampen mod Swansea med et brag. Allerede efter tre minutter scorede Daniel Sturridge sit første mål i kampen.

Endnu sværere blev det for Swansea, da Liverpool udbyggede føringen efter 21 minutter på et flot langskudsmål af Jordan Hendersen, som sparkede bolden ind i det lange hjørne fra en position udenfor feltet.

Derfra så det ud til, at Liverpool sikkert ville køre sejren hjem, men Swansea kom stærkt igen. Jonjo Shelvey reducerede kort efter og efter 27 minutters spil udlignede Wilfried Bony. Fire mål på under en halv time.

Daniel Sturridge nåede at score yderligere et mål i en medrivende første halvleg. Han scorede sit andet mål i kampen, og sit 18. mål i sæsonen og sendte igen Liverpool på sejrskurs.

I anden halvleg fortsatte underholdningen. Swansea kom tilbage for anden gang i kampen, da Wilfried Bony scorede sit andet mål og udlignede til 3-3

Jordan Henderson endte dog med et blive helten, da han scorede sejrsmålet et kvarter før slutfløjtet. Liverpools tre point betyder, at Agger og co. blot er fire point efter Chelsea på førstepladsen.