Moskva. Storklubben Liverpool venter stadig på den første sejr i denne sæsons Champions League.

Efter 2-2 i premieren mod Sevilla måtte Jürgen Klopps mænd sluge endnu et uafgjort resultat, da de spillede 1-1 på udebane mod Spartak Moskva.

Uafgjort på udebane er ikke noget ubrugeligt resultat, men Liverpool-spillerne vil givetvis ærgre sig over, at de ikke fik mere ud af kampen mod et passivt og yderst forsigtigt hjemmehold.

Men kampens forløb adskilte sig ikke væsentligt fra så mange af Liverpools øvrige kampe i sæsonen.

Holdet havde bolden meget, kom til mange afslutninger, men skulle igen bruge væsentlig flere kræfter end modstanderne på at score.

Skudstatistikken sagde 17-4 til Liverpool, men alligevel blev det altså ikke til mere end det ene point til englænderne.

Hjemmeholdet bragte sig i front midt i første halvleg på et velplaceret direkte frispark af den brasilianske midtbanespiller Fernando, der sendte bolden helt op i målhjørnet bag Loris Karius.

Målet ændrede dog ikke på, at gæsterne dominerede kampen, og der skulle da også blot gå otte minutter, før stillingen igen var lige.

Philippe Coutinho trak ind fra venstre side, spillede bande med Sadio Mané og udplacerede Spartaks keeper Artem Rebrov.

Billedet var stort set uændret efter pausen, hvor det russiske hjemmehold forsvarede sig ihærdigt og håbede på at overliste Liverpools skrøbelige defensiv med pludselige modangreb.

Coutinho og Mané forsøgte på egen hånd at skrælle den massive forsvarsblok op, men Spartak havde pæn succes med at holde gæsterne fra store chancer.

At russerne måtte skifte den skadede Rebrov ud midt i anden halvleg fik ikke nogen betydning, for Liverpool traf sjældent målet og fik kun testet Rebrovs afløser, Aleksandr Selikhov, ved få lejligheder.

Daniel Sturridge fik den største chance få minutter før tid, da han i fri position tordnede bolden over mål efter Jordan Hendersons præcise fremspil.

Mens Liverpool altså på ny satte point til, var der ingen fejltrin hos gruppens anden favorit, Sevilla.

Med både Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli ude af truppen vandt sydspanierne den ventede hjemmesejr over Maribor fra Slovenien.

Wissam Ben Yedder scorede to gange før pausen og fuldendte en stor aften ved at øge til 3-0 på straffespark i anden halvleg.