Der var masser af chancer til begge hold, da Liverpool på udebane vandt 3-1 over Aston Villa. Liverpools Andrew Robertson skrev sig ind i historiebøgerne med sin assist.

Liverpool kom mandag godt i gang i Premier League efter VM-pausen.

Efter en underholdende kamp på udebane mod Aston Villa tog Jürgen Klopps mandskab de tre point med en sejr på 3-1.

18-årige Stefan Bajcetic så godt som lukkede kampen, da han scorede til slutresultatet for Liverpool med cirka ti minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Med sejren har Liverpool nu 25 point på sjettepladsen. Aston Villa ligger på 12.-pladsen med 18 point.

Der var hurtigt indikationer på, at det ikke ville blive kedeligt på Villa Park. Målscoringen blev åbnet efter kun små fem minutter.

Trent Alexander-Arnold sparkede bolden ind i feltet, og backkollegaen Andrew Robertson flugtede den på tværs til Mohamed Salah, der prikkede den ind til 1-0. Robertson er dermed den forsvarsspiller med flest målgivende afleveringer i ligaens historie med 54 stykker af slagsen. (Se oplægget øverst i artiklen, red.)

Efter det flotte åbningsmål var der flere store chancer i begge ender af banen, men det var også Liverpool, der scorede kampens andet mål.

Denne gang var Salah i oplæggerens rolle, da han efter lidt tilfældigt spil i feltet i kølvandet på et hjørnespark sparkede bolden videre til Virgil van Dijk, der sendte den ind bag Robin Olsen.

Aston Villa kom rigtig godt ud efter pausen, og efter flere brændte chancer var der afkast efter et lille kvarter, da Ollie Watkins headede bolden ind til 1-2.

Kampen blev derefter mere jævnbyrdig med chancer til begge hold. Liverpool var dog farligst, og Stefan Bajcetic endte med at punktere spændingen og stemningen på tribunerne, da han gjorde det til 3-1.

Den unge spanske midtbanespiller, der netop var blevet skiftet ind, kom først på en returbold i Aston Villa-feltet og scorede karrierens første mål på seniorniveau.