Bølgerne gik højt mellem Jordan Henderson og Diego Costa i spillertunnellen på Anfield efter, at Liverpool og Chelsea onsdag aften spillede uafgjort i første semifinale af Capital One-cuppen. 

Da det sidste fløjt lød på banen fortsatte kampen i spillertunnellen. Costa og Henderson røg i totterne på hinanden, og dermed kulminerede den onde stemning, der til tider prægede kampen mellem de to semifinalister. De to kamphaner skændtes og skubbede til hinanden, og de var nødt til at blive adskilt af nogle af de to klubbers ledere for at afværge et slagsmål.

Henderson og Costa begyndte allerede deres bataljer i slutningen af kampen, men det er uklart, hvad der førte til konfrontationen i spillertunnellen. Costa blev beskyldt for at være blevet stående på en Liverpool-spillers arm, og Martin Skrtel havde med sin albue ramt spanieren i ansigtet.

Under alle omstændigheder er der lagt i kakkelovnen til returopgøret på tirsdag. Efter kampen endte 1-1, ville José Mourinho ikke udpege en favorit til at gå i finalen. Liverpool-træner Brendan Rodgers synes derimod, at det, han så sit hold præstere, var så godt, at de kan blive sæsonens første udehold, der vinder på Stamford Bridge.