Lørdagens hadeopgør mellem Liverpool og Everton skal være med Daniel Agger i startopstillingen.

Sådan lyder det fra både fans og den tidligere storspiller Jamie Redknapp aftenen før Liverpool-braget.

Til det engelske medie Daily Mail har Redknapp, der har mere end 230 Liverpool-kampe bag sig som spiller, udpeget sit drømmehold ud fra rivalernes nuværende spillertrupper. Her er der blevet plads til Daniel Agger.

- I første omgang gik jeg efter Sylvain Distin, som har været en fantastisk fri transfer for Everton, men Agger - når han er fit - har den ekstra kant. Jeg vil have et venstre- og højrefodet par i hjertet af mit forsvar til at bringe balance, og Agger har en kælen venstrefod, lyder begrundelsen fra Jamie Redknapp.

Den tidligere engelske landsholdsspillers 'merseyside dreamteam' er:

Målmand: Simon Mignolet (LFC)

Forsvar: Glen Johnson (LFC), Phil Jagielka (EVE), Daniel Agger (LFC), Leighton Baines (EVE)

Midtbane: Steven Gerrard (LFC), Ross Barkley (EVE), Philippe Coutinho (LFC), Kevin Mirallas (EVE)

Angreb: Luis Suarez (LFC), Daniel Sturridge (LFC)

Daniel Agger har haft et svært efterår, hvor han i store perioder har været ude af startopstillingen. Først med en skade og siden blev han vraget af manager Brendan Rodgers, der i stedet satsede på et tre-mands forsvar bestående af Martin Skrtel, Kolo Touré og Mamadou Sakho.

Nu ser det dog heldigvis ud til, at den danske landsholdsanfører er tilbage i varmen. I klubbens seneste kamp - 4-0-sejren over Fulham - spillede Daniel Agger en fornem kamp i midterforsvaret. Står det til tilhængerne, skal der være genvalg på den plads mod Everton.

Også de har nemlig udpeget et ønskehold, hvor Daniel Agger er med i start-elleveren.

Her udgør Daniel Agger midterforsvaret med Martin Skrtel, mens Glen Johnson og Aly Cissokho udgør backpladserne. Se hele 'The Reds' ønskeopstilling på det lokale medie Liverpool Echos website

Nu mangler bare manager Brendan Rodgers' startopstilling. Den vigtigste af alle.

Kampen om Liverpool sparkes i gang lørdag klokken 13.45 og kan følges på 6'eren.