Loris Karius har fået meget kritik for sin indsats for sine foreløbige 10 kampe i målet for Liverpool. Den 23-årige tysker ser nu ud til at have kampen om pladsen i målet med belgiske Simon Mignolet.

Men udenfor banen har den tyske keeper til gengæld hænderne fulde.

Tidligere i år gik hans forhold til modellen Annelie Alpert i stykker efter to år. Men Karius har hurtigt fundet en ny kæreste. Siden november har målmanden datet fitness-modellen Pamela Reif, der har ikke færre end 2,7 millioner følgere på Instagram, og som uden nogen form for falsk beskedenhed betegner sig selv som 'en af Tysklands mest indflydelsesrige sociale medier-personligheder'.

Ifølge Liverpool Echo har en anonym ven til målmanden oplyst, at deres forhold stadig er på et tidligt stadie.

»Jeg er en 20 år gammel tysk pige med masser af kærlighed til fitness, beauty, min familie og alt andet, som gør livet smukt. Jeg forsøger få mest muligt ud af hver eneste dag, og jeg er passioneret omkring at opfylde mine drømme,« skriver hun med en dybde, som appellerer til et bredt publikum.

Så når Karius måske ikke skal bekymre sig om at bruge særligt mange kræfter på banen for Liverpool, har han til gengæld overskud til at pleje privatlivets interesser.

Andre læser også