Med tirsdagens sejr over Everton lagde Liverpool afstand til en af de direkte konkurrenter i kampen om den fjerdeplads i Premier League, som giver adgang til Champions League-kvalifikation, og inden transfervinduet lukker håber de røde fra Anfield at få yderligere forstærkninger til resten af forårets kampe om den vigtige placering.

Ifølge Sky Sports News Radio skal den inflydelsesrige agent Barry Silkman have bekræftet, at Liverpool er ude efter den 24-årige ukrainske wing Yevhen Konoplyanka, der i øjeblikket spiller i ukrainske Dnipro Dnipropetrovsk og har spillet 35 A-landskampe for Ukraine, hvor han blandt andet i VM-kvalifikationen brillerede og scorede ukrainernes enlige mål i 1-1 kampen mod England på Wembley.

Efter det ikke lykkedes at hente Basel-stjernen Mohammed Salah, som skiftede til liga-rivalerne fra Chelsea, går Liverpool altså nu efter det ukrainske talent, men han bliver ikke billig for Liverpool, som efter sigende skal have budt 16 mio. pund (svarende til ca. 145 mio. kr.).

Yevhen Konoplyanka har før været rygtet til Premier League. Under EM i 2012 var blandt andre Arsenal og Manchester United bejlere til ukraineren.