Villarreal førte 2-0, men Liverpool kom tilbage og vandt 3-2 og avancerer dermed til finalen med samlet 5-2.

Liverpool FC kan fortsat drømme om at vinde Champions League i denne sæson.

Tirsdag aften spillede den engelske storklub sig i finalen, men det var med større besvær, end slutcifrene i returkampen ude mod Villarreal antyder.

Opgøret endte 3-2 til Liverpool, men ved pausen førte det undertippede hjemmehold med 2-0, og havde dermed indhentet Liverpools føring med de samme cifre fra første opgør.

I løbet af anden halvlegs første halve time satte Liverpool dog tingene godt og grundigt på plads efter scoringer af Fabinho, Luis Diaz og Sadio Mané. Villarreal-målmand Geronimo Rulli så ikke for heldig ud ved de tre scoringer.

Med den samlede sejr kan Jürgen Klopps mandskab fortsætte jagten efter den prestigefyldte titel, som Liverpool senest vandt i 2019.

For Villarreals vedkommende var det anden gang i klubbens historie, at semifinalen blev endestationen i Champions League. Det samme skete i 2006, dengang stod Arsenal i vejen.