Det ser særdeles vanskeligt ud for Nicklas Helenius at få flere spilleminutter i Aston Villa-trøjen, hvis man skal bedømme det ud fra lørdagens Premier League-kamp mod Liverpool.

Selv om danskeren ikke gjorde noget fra eller til, da han ikke blev skiftet ind, kunne han nemlig fra sidelinjen se, at hans tre angrebskolleger Andreas Weimann, Christian Benteke og Gabriel Agbonlahor spille flot sammen og have afgørende fødder i 2-2-kampen på Anfield.

Gabriel Agbonlahor kom godt nok ikke på måltavlen, men han var med sit lynhurtige antrit ophavsmand til de to mål, Weimann og Benteke scorede.

Overraskelsen lå i den grad og lurede i Liverpool, hvor hjemmeholdet spillede en helt igennem forfærdelig kamp og kun fik point, fordi dommer Jon Moss lavede en afgørende fejl. Det var Luis Suarez, der ved stillingen 1-2 lod sig smide i feltet efter et træk forbi Aston Villa-målmanden Brad Guzan og fik straffespark. Efterfølgende var Steven Gerrard stensikker fra de elleve meter.

Det var endnu en kold spand vand i hovedet på Aston Villa, der inde i første halvlegs overtid kunne se en ellers fejlfri halvleg blive ødelagt af et mål af Daniel Sturridge.

Liverpool må med det ene point se sig distanceret yderligere i toppen af Premier League, da både Arsenal og Manchester City tidligere lørdag vandt. Liverpool, der er uden en skadet Daniel Agger i øjeblikket, har henholdsvis otte og syv point op til konkurrenterne til guldet.