Bruno Fernandes kom ind fra bænken og afgjorde kampen, da United vandt med 3-2 over Liverpool i FA Cuppen.

For anden søndag i træk mødte Liverpool og Manchester United hinanden.

Denne gang i FA Cuppens fjerde runde, som United endte med at kunne spille sig videre fra med en sejr på 3-2 efter en underholdende kamp på Old Trafford.

Det betyder, at United skal møde West Ham i pokalturneringens ottendedelsfinale, der skal spilles 10. februar.

Den seneste kamp mellem de to hold endte både fastlåst og målløs, men det blev hurtigt en realitet, at søndagens opgør skulle blive anderledes.

Efter et kvarters spil kunne Roberto Firmino stikke en knivskarp aflevering i dybden til Mohamed Salah, der elegant lobbede bolden over en chanceløs Dean Henderson i målet.

Manchester United svarede dog hurtigt tilbage.

Marcus Rashford modtog bolden dybt på egen banehalvdel og kunne fra stående position smide bolden til Mason Greenwood i modsatte side.

Den unge englænder halvflugtede herefter bolden over i det lange hjørne uden for Allisons rækkevidde.

Der skulle blot spilles to minutter af anden halvleg, inden Rashford og Greenwood byttede roller som målscorer og oplægger.

Den unge midterforsvarer Rhys Williams prøvede at cleare Greenwoods aflevering i dybden, men kiksede. Kort efter kunne Rashford score til 2-1.

Kampen fortsatte med at være helt åben.

Således blev det Liverpools tur til at revanchere Uniteds føring.

Firmino og Salah befandt sig i samme roller som ved første mål, da Salah efter et fladt indlæg kunne sparke bolden hårdt mellem benene på Henderson i målet.

Men United var ikke færdige endnu. Bruno Fernandes, der ellers startede kampen på bænken, udnyttede et frispark tæt på kanten af feltet.

Han fik sendt bolden af sted med en sådan fart, at Allison ikke nåede at reagere i målet.

Dermed kunne United avancere i den traditionsrige pokalturnering med en sejr på 3-2.