Aaron Ramsey blev skurken for Rangers, da han brændte det eneste straffespark mod Eintracht Frankfurt.

Danske Jesper Lindstrøm spillede de første 70 minutter af Eintracht Frankfurts Europa League-triumf mod Rangers FC onsdag aften. Han var derfor ikke på banen, da kampen fandt sin afgørelse efter straffesparkskonkurrence.

Efter 120 lidet velspillede minutter i Sevilla og 1-1 på måltavlen måtte det hele afgøres fra straffesparkspletten.

Her leverede tyskerne fem stensikre spark, mens Aaron Ramsey endte som den store skurk for skotterne, da han som den eneste brændte sit spark.

Dermed vandt Frankfurt den første europæiske titel, siden klubben vandt selv samme turnering i 1980, da den endnu hed Uefa Cuppen.

Bortset fra stemningen på lægterne var første halvleg ikke noget, der går over i fodboldhistorien. Faktisk var det en gedigen langgaber for de mere end 40.000 tilskuere.

Begge hold virkede benovet over at stå i en europæisk finale, og det led spillet under. Der kom dog mere gang i den i de sidste 45 minutter.

Kort inde i anden halvleg var Lindstrøm tæt på at antænde den tyske fanskare på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla.

Lidt uden for feltet vendte han rundt og trykkede af. Bolden blev rettet af, Allan McGregor i målet var prisgivet, men bolden gik lige forbi nærmeste stolpe.

Man sad med fornemmelsen af, at 0-0 lå lige for, hvis ikke der opstod en fejl eller en tilfældighed.

Det sidste var lige præcis, hvad der skete. For det var faktisk både en fejl og lidt tilfældigt, da Frankfurts forsvarer Tuta snublede som bageste mand.

Det gav Joe Aribo en friløber, og han lagde bolden forbi Kevin Trapp til 1-0. Tuta måtte samtidig udgå med en skade efter situationen.

Surt for Frankfurt, men godt for kampen. For pludselig kom der liv i begivenhederne.

Jesper Lindstrøm var kort efter tæt på at udligne med et skud i en god position, men hans forsøg blev blokeret lige foran målstregen.

Frankfurt fortsatte presset, og godt 20 minutter før tid kom udligningen. Colombianske Rafael Borré fik tåen på et indlæg tæt under mål og drejede fortjent udligningen ind.

Fejringen af målet blev Jesper Lindstrøms sidste aktion i kampen. Efter små tre ugers skadespause var der ikke mere i tanken hos den 22-årige dansker.

Den andalusiske varme var hård ved begge mandskaber, og det lagde en dæmper på angrebsivren sidst i kampen. Som en naturlig udløber af det måtte kampen ud i forlænget spilletid.

Lige så selvfølgeligt var det, at de trætte spillere heller ikke i de to gange 15 minutter havde det store at byde på.

Et par sporadiske afslutninger mellem den tunge vejrtrækning var, hvad det blev til, inden Kevin Trapp måtte diske op med en mirakelredning på Ryan Kents forsøg fra kort afstand i 117. minut.

Vinderen måtte findes efter straffesparkskonkurrence, hvor tyskerne viste de bedste nerver, selv om sparkene blev taget ned mod den blåklædte ende af stadion.