Både Erling Haaland og Phil Foden lavede hattrick, da Manchester City smadrede Manchester United 6-3.

Målfænomenet Erling Haaland fortsætter med et lægge nye lag på sin drømmestart på tilværelsen i Manchester City.

Tre dage før FC København kommer til Etihad Stadium, bankede Manchester City på samme bane lokalrivalen Manchester United med 6-3. Haaland scorede tre af målene.

Også Phil Foden strålede med et hattrick. To af englænderens scoringer blev assisteret af en ustyrlig Haaland.

Haaland lavede mod United sit tredje hattrick i Premier League. Han har som den første spiller i Premier Leagues historie scoret hattrick i tre hjemmekampe i streg, skriver statistikfirmaet OptaJoe på Twitter.

Den 22-årige nordmand står nu noteret for 14 mål i sine første otte kampe i den bedste engelske række. I alle turneringer har han lavet 17 mål i bare 11 optrædener.

Med sejren ligger City nummer to med 20 point. Det er et mindre end førerholdet, Arsenal.

Christian Eriksen spillede hele kampen for Manchester United og lavede en flot assist til brasilianske Antonys lige så flotte reducering i starten af anden halvleg.

Men da var kampen afgjort, og Antonys træffer var blot på pynt på en eftermiddag, som totalt tilhørte hjemmeholdet.

Phil Foden åbnede ballet efter otte minutter, da han satte venstreskøjten på Bernardo Silvas flade indlæg.

Haaland bragte inden for få minutter City på 2-0 og 3-0 efter godt en halv times spil, og begge gange var den belgiske kreatør Kevin De Bruyne assistmager.

Først med hovedet efter et hjørnespark, og siden satte han glidende en fod på De Bruynes syleskarpe fremlægning i feltet.

4-0 kom lige før pausen. Haaland førte an i en kontra og serverede bolden fladt til Foden, der nemt scorede sit andet mål.

United fik et glimt af håb med sin reducering, men City ødelagde det efter en ny kontra, som Haaland omsatte til 5-1 efter oplæg af Sergio Gomez.

Efter 73 minutter fuldendte Foden på kanten af offside sit hattrick efter Haalands oplæg.

Indskiftede Anthony Martial fik to gange i slutfasen reduceret og begrænset skaden for United, som kom ned på jorden efter fire ligasejre i træk. Eriksen og holdkammeraterne ligger nummer seks med 12 point.

Du kan genopleve kampen i livebloggen herunder.