Det blev til et ærgerligt nederlag på 2-4, da de danske fodboldkvinder mødte Hollands veloplagte værter i EM-finalen. Her kan du se BTs karakterer til de danske spillere.

Stina Lykke Petersen

Det tredje mål til Holland var ikke godt. Fladt frisparksmål i målmandens side må Stina Lykke ikke lade gå ind. Så heller ikke for godt ud ved hollændernes andet mål.

02

Theresa Nielsen

Ikke med fremme i lige så høj grad som de øvrige kamp, og blev nogle gange overrumplet af sin direkte modstander. Spillede sig lidt op i anden halvleg.

4

Simone Boye

Fine fremstød offensivt og relativt sikker i sine indgreb i defensiven. Slog benet ved et af sine fremstød og signalerede hurtig udskiftning. Trist slutning på flot turnering.

7

Stine Larsen

Havde problemer med at komme helt ind på Hollands angriber, Miedema, og stod ind i mellem skidt placeret. Hendes hastighed blev aldrig direkte udfordret,

4

Cecilie Sandvej

Var hårdt udfordret på hastigheden af Shanice van de Sanden gennem hele kampen, også ved Hollands første mål. Fik også smidt nogle bolde væk unødvendigt.

00

Sanne Troelsgaard

Kæmpe fighterindsats fra Troelsgaard endnu engang. Fik trukket straffesparket, men fik også smidt bolden væk i nogle omgange.

7

Maja Kildemoes

Fik lagt et par gode bolde, men ellers en mere anonym kamp fra Kildemoes end semifinalen. Så allerede småtræt ud, da hun blev skiftet efter en time.

4

Sofie Junge Pedersen

Skulle lige finde fodfæste i kampen, men spillede så med autoritet og god sikkerhed. Glimrende, taget i betragtning af, hun kun har spillet 50 minutter inden finalen.

7

Katrine Veje

Misbrugte en ret stor chance efter oplæg fra Harder i anden halvleg. Ellers fornuftigt udfordrende på venstrekanten, men fik ikke nogle indlæg af sted.

4

Pernille Harder

Fik flere gange sat medspillerne op til chancer. Var enkelte gange lidt for sen med sine udfald. Flot løb og afslutning på 2-2-scoringen.

10

Nadia Nadim

Sikker scoring på straffespark. Fik vist eksempler på sin teknik, hvor hun både fik sat spillere og trukket en advarsel. Desværre kom hun ikke rigtigt til større chancer.

7

Nils Nielsen

Valgte Sofie Junge som fra start, hvilket fungerede fint. Satsede alt sidst med Stine Larsen som angriber og tre spillere i forsvaret. Det kostede til sidst.