Med mindre end ti minutter igen tornede Luis Suarez sejrsmålet ind på Nou Camp, da Barcelona i fraværet af en skadet Lionel Messi måtte kæmpe hårdt for de tre point. Et mål angriberen efterfølgende dedikerede til sin holdkammerat.

Tyske Bayer Leverkusen kæmpede bragt, men forgæves i 1-2-nederlaget. Og det var en vigtig sejr for holdet, fortalte Luis Suarez efterfølgende:

»Vi vidste det ville blive svært i dag. Og da Leverkusen kom foran, blev det selvfølgelig endnu sværere, men vi kom igen og vandt på karakter og vilje. Jeg er glad for sejren,« sagde han til 3+.

Sejren er ikke kun vigtig med henblik på at forsvare Champions League-titlen, men også af den grund at klubben ser ud til at skulle undvære Lionel Messi de kommende otte uger. Derfor havde Luis Suarez da også en særlig hilsen til sin argentinske holdkammerat.

»Målet er dedikeret til ham. Det er vigtigt, at vi som hold sender et signal til ham, om at vi står bag ham i den svære tid, hvor han må sidde udenfor,« sagde Luis Suárez.

Med sejren fører Barcelona gruppe E med fire point. Det er et mere end Bayer Leverkusen og Bate Borisov, der begge er noteret for tre point, mens Roma ligger i bunden med et enkelt point efter to kampe.