Christian Eriksen glæder sig over, at han lørdag havde heldet på sin side to gange i sejren over Sunderland.

Landsholdsspilleren Christian Eriksen scorede lørdag to gange i Tottenhams 4-1-sejr over Sunderland, og han brød dermed tre måneders måltørke i Premier League.

I første halvleg sparkede han en returbold i målet, skønt bolden burde være reddet af en fumlende forsvarsspiller. I anden halvleg scorede han på et afrettet skud. Det var to heldige mål, medgiver danskeren.

»Det var virkelig godt og en lettelse at være tilbage på måltavlen. Det har været en periode, hvor tingene ikke er gået min vej, men det gjorde det i dag, og jeg har forhåbentlig ikke opbrugt alt mit held.«

»Jeg ved, jeg kan score mål, hvis jeg får chancerne. I dag var det lidt heldigt, at de kom over linjen, men jeg bliver ved med at skyde på mål, og nogle gange går de forbi, og andre gange går de ind,« siger Christian Eriksen til Tottenhams hjemmeside.

Danskerens første mål var en udligning til 1-1 kort før pausen. Scoringen kom halvandet minut efter Sunderlands 1-0-mål.

»Det var det bedste svar, vi kunne give, efter vi var kommet bagud. Det var lidt heldigt, men det var vigtigt, for det gav os selvtillid, så vi kunne komme ud med en lige stilling til anden halvleg,« siger Christian Eriksen.

Danskeren har lavet fire mål i denne sæson i Premier League. Tilbage i oktober scorede han ligeledes to gange i en remis mod Swansea.