Leicester-spilleren, Hamza Choudhury, er kommet i lidt af et stormvejr efter kampen mod Liverpool lørdag.

Årsagen skal findes i den hårde tackling, som Choudhury satte ind på Liverpool-stjernen Mohamed Salah, og det har efterfølgende affødt nogle meget voldsomme reaktioner på Twitter.

Choudhury blev efter kampen udsat for en række racistiske angreb, hvilket ifølge SkySports har fået midtbanespillerens klub, Leicester, til at reagere.

»Vi er rystede over de kommentarer, og klubben har rapporteret dem til politiet og til den sociale medieplatform, som de blev lavet på,« siger en talsmand fra Leicester til SkySports.

Det var ikke pæne ord Choudhury fik med på vejen.
Det var ikke pæne ord Choudhury fik med på vejen.
Vis mere

Størstedelen af de racistiske tweets er blevet slettet igen, men som man blandt andet kan se i screenshottet herover, så var det ikke pæne gloser, der blev slynget i Choudhurys retning.

Og Leicester ønsker, at der bliver slået meget hårdt ned på de tåbelige angreb mod deres midtbanespiller.

»Diskriminerende adfærd har ingen plads i fodbold eller i samfundet, og vi vil gå efter den hårdest mulige straf til de ansvarlige,« siger Leicester-talsmanden.

Hamza Choudhury har en grenadisk far og en mor fra Bangladesh.

Choudhury stammer fra Grenada og Bangladesh, hvilket nogle valgte at angribe på Twitter.
Choudhury stammer fra Grenada og Bangladesh, hvilket nogle valgte at angribe på Twitter.
Vis mere

På banen fik Choudhury et gult kort for tacklingen, hvilket Liverpool-træner, Jürgen Klopp, ikke var helt tilfreds med efter kampen.

»Det er en tackling, jeg simpelthen ikke forstår. I mine øjne kan der kun være en farve på det kort,« sagde Klopp, der tydeligt mente, at Choudhury skulle være vist ud for forseelsen.

Det er ikke første gang, at Premier League-spillere er blevet udsat for racisme på Twitter, hvor blandt andre Marcus Rashford og Paul Pogba tidligere også er blevet angrebet.

Liverpool vandt kampen mod Leicester efter et sent straffespark sat ind af James Milner.