Diego Armando Maradona. Et levende fodboldkoryfæ, der har holdt en længere pause fra at være en aktiv del af fodboldverden. Men nu gør han som comeback som træner.

Det bekræfter den argentinske fodobldhelt selv på Facebook. Maradona, der fra 2008 til 2010 stod i spidsen for Argentina, har egentlig ikke trænet, siden han stod i spidsen for det Dubai-baserede mandskab Al-Wasl i 2011/2012-sæsonen.

Men nu gør han comeback. Denne gang for al-Fujairah SC fra de Forenede Arabiske Emirater. De spiller til daglig i den næstbedste række.

»Jeg vil gerne fortælle jer, at jeg er den nye manager for al-Fujairah SC fra den næstbedste række. Disse er min nye farver!,« skriver Maradona på Facebook.

Maradona tog fodboldverdenen med storm som spiller i 1980'erne, hvor han med sine unikke evner spillede mange store kampe for Bareclona, Boca Juniors, Napoli og ikke mindst det argentinske landshold.

Men tilværelsen som feteret fodboldspiller blev lidt for meget for Maradona, der for nytligt talte om sin mangeårige kamp med stofmisbrug.

»Jeg var 24, da jeg begyndte at tage stoffer. Jeg var i Barcelona på daværende tidspunkt. Det er den største fejl, jeg nogensinde har begået,« udtalte han ifølge 90 min.

»Min datter bad mig om at leve for hende, da jeg var i koma. Jeg takker Gud for at vække mig igen, og fordi jeg lyttede til min datter. Om kvinder, penge eller stoffer? Stoffer er det største problem. Det dør man af,« sagde fodboldlegenden.

Maradona er 56 år gammel.