Britain Football Soccer - Manchester United v Saint-Etienne - UEFA Europa League Round of 32 First Leg - Old Trafford, Manchester, England - 16/2/17 Manchester United's Paul Pogba and St Etienne's Florentin Pogba after the game Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic
Britain Football Soccer - Manchester United v Saint-Etienne - UEFA Europa League Round of 32 First Leg - Old Trafford, Manchester, England - 16/2/17 Manchester United's Paul Pogba and St Etienne's Florentin Pogba after the game Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic Foto: Jason Cairnduff

Den tidligere Manchester United-spiller Roy Keane var ikke alt for begejstret for mødet mellem de to Pogba-brødre, Paul og Florentin, der spillede mod hinanden torsdag i opgøret mellem Manchester United og St. Etienne.

Selvom det uden tvivl er Paul Pogba, der er familiens største stjerne med status som United-spiller og verdens dyreste fodboldspiller, er han ikke Pogba-familiens eneste mandlige medlem, der har gjort fodbold til en levevej.

Det samme har hans to ældre tvillingebrødre Florentin og Mathias, der spiller i henholdsvis  St. Etienne og Sparta Rotterdam. Og torsdag mødtes Florentin Pogba og Paul Pogba så i Europa League. Et specielt opgør for de to.

De to Pogba-brødre i snak.

United endte med at vinde 3-0 efter hattrick af Zlatan Ibrahimovic, og undervejs fik de to brødre snakket en del med hinanden. Og det irriterede den tidligere United-spiller Roy Keane, der nu blandt andet arbejder som ekspert for ITV.

»Det irriterede mig. Paul Pogba er en fri sjæl, men han har lidt for meget selvtillid. De fik gang i kampen, men det er en del af moderne fodbold,« sagde Keane surt. Han var ifølge Daily Mail ikke særlig begejstret for, at Pogba brugte så meget tid på en spiller, der på trods af at være hans bror, i sidste ende var en modstander.

 


»De talte mere sammen i aften, end jeg har gjort med min egen bror de seneste fem år,« tilføjede han med et lille smil efterfølgende.

Selv var Paul Pogba lykkelig over øjeblikket med broren.

»Det var noget virkelig magisk. Det sker ikke hver dag, så jeg nød det. Jeg nød at se min bror, og jeg nød at spille mod ham. Det øjeblik vil jeg nyde og glæde mig til næste opgør«, siger Paul Pogba til engelske BT Sport med henvisning til, at de to hold mødes i returopgøret i Europa League 1/16-finaler.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.