Thierry Henry er i dag 40 år gammel
Thierry Henry er i dag 40 år gammel Foto: FRANCOIS LENOIR

Arsenal-legenden Thierry Henry mener, at auraen omkring Manchester City-stjerne er en stor joke.

Sergio Agüero er slet ikke værdsat nok. Han er alt for undervurderet, det er Thierry Henry ude at sige efter, at Manchester City-spilleren er blevet alltime-topscorer i klubben.

Henry føler ikke, at Agüero får nok kredit for de præstationer, han leverer.

»Det er en stor joke. Hver eneste gang vi taler om rekorder, så popper Agüeros navn op. Vi bliver ved med at glemme ham, og jeg forstår slet ikke, hvorfor han aldrig har vundet årets spiller i Premier League,« siger Henry.

Men selv om Arsenal-legenden er ude med store roser til Agüero og er glad for ham, så er det måske ikke helt den samme holdning, som Manchester City-træner, Pep Guardiola, har til argentineren.

For ifølge Mirror overvejer træneren at droppe Agüero til kampen mod Manchester United på søndag, fordi Guardiola ikke mener, at angriberen er kommet tilbage i form efter, han var ude med en skade i ribbenene.

Fodbold53553535

Til gengæld bakkes Henry op af Manchester City-forsvareren John Stones. Han synes selv, at han er blevet en langt bedre spiller efter, at han er begyndt at spille over for Agüero til træning.

»Han er en verdensklassespiller. Da jeg kom til klubben, scorede han hver eneste gang, han kom tæt på målet og ind i tæt spil til træning,« siger John Stones og tilføjer.

»Jeg var nødt til at finde en hurtig måde at stoppe ham på. Men det kan jeg ikke altid. Det er altid godt for forsvarsspillere at komme over for de bedste spillere. Det bringer det bedste op i dig. Hvad Agüero giver til holdet er enormt. Han er en stjerne.«

Stones bekræfter også, at Guardiola har forlangt mere af Agüero. Træneren mener nemlig, at Agüero skal lave mere, når han ikke har bolden.

»Jeg ved, der har været en masse snak om Agüero, når han ikke har bolden. Men i slutningen af sidste sæson ændrede det sig, og han begyndte at lave mere uden bolden. Den kredit giver jeg til Guardiola,« siger Stones.

tennis

Manchester City møder på søndag klokken 17.30 Manchester United i et vaskeægte top-opgør. City ligger lige nu nummer et i Premier League med otte point ned til United på andenpladsen.

Sergio Agüero deler lige nu topscorer-pladsen med Raheem Sterling i Manchester City. De begge har scoret ni mål.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.