Om 10 dage skal Michael Laudrups datter, Rebecca, giftes med sin kæreste, Frederik Svejborg.

Og det unge par har haft deres udfordringer inden den store dag.

På sin Instagram-profil og på sin blog har 24-årige Rebecca Laudrup ladet sine følgere følge med i forberedelserne til brylluppet. Og i søndags var det en frustreret Rebecca Laudrup, der røg til tasterne.

'Vi har fået endnu en vandskade, nummer fire nu. Vi skulle flytte ind næste uge, lige inden brylluppet, hvilket var presset nok i sig selv, men nu at skulle bruge alt sin energi på dette i stedet for at glæde os til vores dag - gør mig mildest talt så rasende, at jeg har lyst til at sælge hele lortet og rejse til varmen sammen med Frederik,' skriver hun og fortsætter:

'Ja, jeg er sur, ked af det, frustreret og så ualmindelig træt! I seks måneder har vi boet hos en anden, og i otte måneder har vi ikke set vores ting - og det eneste, jeg kan smile over lige nu, er, at Frederik og jeg lærer at være der for hinanden, selvom vi begge er pressede!«

Michael Laudrups eneste datter er uddannet stylist og har tidligere boet i London og Paris. I dag er hun flyttet hjem til København.

Frederik Svejborg friede til Rebecca Laudrup på en ferie i byen Ho Chi Minh City i Vietnam.

Det unge par siger ja til hinanden den 6. april - og efterfølgende er der bryllupsfest på Holckenhavn Slot tæt ved Nyborg.