Michael Laudrup bekræfter, at han har haft et personligt møde med Tom Ince og hans far. Men andre klubber kan gøre det svært for Swansea at lande stortalentet.

Blackpools 21-årige stortalent Tom Ince har haft et personligt møde med Michael Laudrup om et muligt skifte til Swansea for at sikre sig spilletid i den bedste engelske række.

Det bekræftede Michael Laudrup efter tirsdagens forløsning af en 2-0-sejr over Fulham.

- Han ser på sine muligheder, sagde Michael Laudrup og erkendte efter mødet med den offensive kantspiller og hans i fodboldkredse velkendte far, Paul Ince, at han ikke er den eneste manager, der forsøger at friste.

- Jeg talte med ham og hans far, men jeg så også i dag i nyhederne, at de havde været i en anden klub (Stoke red.), så i sidste ende vil han beslutte sig - eller de vil beslutte sig for - hvad de mener er bedst for ham, sagde Michael Laudrup.

Onsdag kom det imidlertid frem, at Swansea og Stoke langt fra er alene om at bejle til et af de efterhånden mere sjældne britiske talenter i britisk topfodbold.

Også Liverpool-manager Brendan Rodgers skal have udset sig Tom Ince som en mulighed, efter at klubben har fejlet i forsøget på at hente andre større profiler til klubben. Også Hull og Sunderland fik onsdag mulighed for at sælge sig selv til talentet.