Michu blev hurtigt en stor stjerne i Premier League, efter Michael Laudrup hentede ham til klubben i 2013. Siden fulgte sæsoner med skader og manglende mål fra spanierens fødder. Arkivfoto.
Michu blev hurtigt en stor stjerne i Premier League, efter Michael Laudrup hentede ham til klubben i 2013. Siden fulgte sæsoner med skader og manglende mål fra spanierens fødder. Arkivfoto. Foto: Peter Cziborra

Selvom den tidligere Premier League-profil Michu i søndags scorede sit første mål i to år, ønsker hans træner ham væk.

Det lyder som en negativ udmelding, men der er kærlighed bag ordene fra Michus træner, Hernan Perez. Han er nemlig bror til den tidligere Swansea-profil.

»Som træner vil jeg gerne beholde ham, indtil sæsonen slutter, men som bror håber jeg ikke engang, han er her, når vi når slutningen af januar, i tilfælde af at der kommer en mulighed i højere liga,« siger Hernan Perez til det spanske medie AS.

BRITAIN SOCCER ENGLISH CAPITAL ONE CUP FINAL

Den tidligere spanske landsholdsspiller Michu scorede 18 mål i sin første sæson for Swansea, efter Michael Laudrup som manager i klubben havde hentet ham billigt i Rayo Vallecano, og det blev også til debut på det spanske landshold samme år. Men siden fulgte et hav af skader og et lejeophold i Napoli uden succes, inden turen gik tilbage til Swansea. Her valgte Premier League-klubben til sidst at lade den tidligere profil skifte væk gratis.

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-SWANSEA/michu

Her var broderen Hernan Perez hurtig til at give en hjælpende hånd som træner for Langreo, der dog hører til i den fjerdebedste spanske række og næppe kan holde på Michu, hvis større klubber kaster deres kærlighed på ham. I søndags scorede Michu så sit første mål i to år i kampen mod Lugones, hvor det i alt blev til to mål fra angriberen i 5-1 sejren, skriver BBC.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.