Michael Laudrup var i sin tid kendt for at være en af fodboldens helt store spillere, men danskeren mener, at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi begge er blandt de bedste i historien.

- Ronaldo og Messi er to af de bedste spillere, jeg nogensinde har set spille. De er ikke bare de bedste i deres generation, jeg mener også, at de er helt deroppe sammen med legender som Maradona og Pelé. Om 30 år vil folk begynde at sammenligne de fire, hver gang debatten kommer op, siger Michael Laudrup til den spanske avis Marca.

Den danske legende, der nu beskæftiger sig som træner for den qatarske klub Lekhwiya SC, mener, at de to stjerners rivalisering er vigtig for deres præstationer.

- De har været de bedste spillere i sporten over de sidste fire eller fem år, og de har været bedre end deres modstander med en meget stor margin. Jeg mener også, at de har brug for hinanden til at presse dem selv til grænsen, hvilket er en anden positiv ting, vi kan tage fra deres rivalisering.

Ronaldo og Messi er begge kommet flyvende fra start i Primera Division denne sæson. Portugiseren fører på målkontoen med 13 mål mod argentinerens seks. Til gengæld har Messi lavet seks assist, mens Ronaldo blot har lavet en enkelt. Ronaldo har dog spillet en kamp færre.