DBU går benhårdt efter Michael Laudrup som ny dansk landstræner. Glipper det, lurer Kasper Hjulmand i kulissen, mens også en amerikaner spøger.

Michael Laudrup er at sammenligne med både ind- og udgangen for DBU, når unionen i løbet af de kommende uger skal lægge sig fast på Morten Olsens afløser til landstrænerjobbet. Siger han nej, søger man mod nødudgangene – og her lyser én klarere end de andre.

Ifølge BTs oplysninger har DBU således sat alt ind på, at dansk fodbolds største navn skal overtage landstrænerposten til sommer. Det ér Laudrup, man i ansættelsesudvalget med adm. direktør Claus Bretton-Meyer i spidsen ønsker at plante i en stol med en kuglepen og et stykke papir i hånden.

Men er Laudrup interesseret? Det er spørgsmålet, de fleste har stillet sig i flere måneder nu. Ifølge BTs kilder peger mere på et ja end et nej, men både hovedpersonen, og hans agent, Bayram Tutumlu, har indtil videre stukket hovedet i busken.

Fredag fik BT for første gange i flere måneder sidstnævnte i tale, men helt frem fra buskadset kom han ikke.

»Jeg ønsker ikke at tale om Michael Laudrup«, lød den kontante melding fra den kontroversielle agent.

DBU taler løbende med Michael Laudrup og hans lejr, og mens man venter på et endegyldigt svar fra den front, holdes de øvrige kandidater en smule hen.

Men hvem er den klare nummer to - og hvem er de øvrige kandidater? Læs hele historien i BT i dag.