Den tidligere AaB-spiller Lasse Nielsen var millimeter fra et skifte til Nantes. Men nu ser det alligevel ud til, at forsvareren fortsætter karrieren i Gent, som i han foråret var med til at sikre det belgiske mesterskab.

Nielsen, der for halvandet år skiftede fra AaB til hollandske Nijmegen, var tidligere på ugen til lægetjek hos franske Nantes. Men ifølge BTs oplysninger ender han nu alligevel med at fortsætte karrieren hos de belgiske mestre. Danskeren fortrød i 11. time, og i en voldsom kovending besluttede han sig for at fortsætte hos de belgiske mestre. Han forventes at skrive under på mandag.

Lasse Nielsen blev sidste efterår lejet ud fra Nijmegen til Gent, og det var en stor succes. Derfor er det også en ganske logisk udvikling, at belgierne har besluttet sig for at sikre sig en permanent aftale som afløsning for lejemålet. Dermed har han udsigt til at skulle spille Champions League-kampe til efteråret, da de belgiske mestre er direkte kvalificeret til gruppespillet.

Nantes forhandlede også med AaBs Nicolaj Thomsen, og efter at forhandlingerne var brudt sammen, kom der liv i dem igen. Men den handel er nu definitivt taget af bordet.