Lyngbys U21-landsholdstalent Emil Larsen overvejer at tage et mellemstop i en dansk klub på vej til udlandet.
Lyngbys U21-landsholdstalent Emil Larsen overvejer at tage et mellemstop i en dansk klub på vej til udlandet. Foto: Henning Bagger

Lyngbys U21-landsholdstalent Emil Larsen overvejer at tage et mellemstop i en dansk klub på vej til udlandet

Lyngbys fløjstjerne i svøb, den 20-årige Emil Larsen, har kontrakt med Lyngby til sommeren 2013. Men allerede nu planlægger den ambitiøse U21-landsholdsspiller karrierens næste træk.

- Jeg har ambitioner med fodbolden, det er helt sikkert- jeg vil gerne prøve noget større, det er klart, siger Emil Larsen til Sporten.dk.

Hverken Emil Larsen eller agent Ivan Marko Benes vil forholde sig til, om der skal ske noget i det transfervindue, der åbner om knap en måned.

Men hvis der skal, er det ikke umuligt, at næste stop bliver en lidt større dansk klub.

- Jeg vil rigtig gerne til udlandet og prøve mig af der. Men jeg ved ikke, om jeg skal forbi en større dansk klub først, for at tage det næste skridt der, forklarer han.

Præsenteret for de hårdnakkede rygter om FC Nordsjælland, der skulle være ude efter den talentfulde fløj, lyder reaktionen:

- Man har set, at de før har sendt unge spillere afsted til udlandet. Men jeg har ikke hørt noget konkret på den sag, siger Emil Larsen.

Heller ikke rygterne om en Brøndby-interesse kender han noget til.

Hos agenten er informationsniveauet ikke meget højere.

- Den slags holder vi for os selv. Hvis jeg begynder at udtale mig om konkrete spillere, så kunne jeg ikke lave andet, siger Ivan Marko Benes.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.