Fodboldlandsholdet træner i Yerevan, Armenien. Lars Jacobsen taler med pressen søndag d. 8 september 2013. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2013)
Fodboldlandsholdet træner i Yerevan, Armenien. Lars Jacobsen taler med pressen søndag d. 8 september 2013. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2013) Foto: Jens Nørgaard Larsen

Selvom der endnu mangler seks Superliga-kampe, en pokalfinale og en hel sommerferie, kan Lars Jacobsen meget vel have fundet sin nye klub.

Ifølge BT's oplysninger har den 34-årige højreback været i dialog med den franske Ligue 1-klub En Avant de Guingamp, og parterne skal være kommet tæt på at have forhandlet vilkårene i en kontrakt på plads. Indtil videre er den dog fyldt med forbehold.

Guingamp, der i sidste sæson rykkede op i den bedste franske række, ligger lige nu og balancerer på nedrykningsstregen med to point ned til Sochaux, og ender det med nedrykning, når sæsonen slutter om fire kampe, bliver den dansk-franske forbindelse selvsagt ikke til noget. Det samme er naturligvis tilfældet, hvis Lars Jacobsen i en af sine sidste kampe for FC København bliver skadet.

- Det er lidt vanskeligt at udtale sig om noget for tiden, for vi har fokus på nogle meget vigtige ting for klubben i øjeblikket: Vi skal kæmpe for at overleve i rækken, og vi har en finale i Coupe de France, der venter os, så i øjeblikket udtaler vi os ikke om andet. Men jeg kender ham godt, svarer Guingamps den ansvarlige for rekrutteringer, Stéphane Carnot, på BT's spørgsmål om interessen for Lars Jacobsen.

Særligt de to kommende kampe, bundopgøret mod Valencienne i weekenden og pokalfinalen ugen efter bliver definerende for En Avant de Guingamps kommende sæson, der i de to yderste scenarier kan byde på enten topfodbold i Ligue 1 og Europa League eller på sekundafodbold i Ligue 2. I det sidste scenario deltager Lars Jacobsen under ingen omstændigheder.

Det er halvanden måned siden, Lars Jacobsen og FC København sammen meddelte, at de går hvert til sit, når landsholdsspillerens kontrakt løber ud til sommer, og siden har det trods den fremskredne alder ikke skortet på tilbud fra hverken Danmark eller udlandet.

Lars Jacobsens agent, Mikkel Nissen, ønsker ikke at kommentere BT's historie, men bekræftede for 14 dage siden en enorm interesse:

- Jeg kan ikke kommentere på enkelte klubnavne. Men jeg vil godt bekræfte, at vi har modtaget både konkrete tilbud og fået henvendelser fra både danske og udenlandske klubber. Der er tale om gode udenlandske klubber, hvor der også er interesse fra nogle af Europas største ligaer, sagde Mikkel Nissen dengang.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.