Utilfredsheden var ikke til at tage fejl af.

Tusindvis af fans på Old Trafford fyldte luften med buhråb og højlydt pifteri, da Rasmus Højlund blev skiftet ud i sin hjemmebanedebut for Manchester United lørdag eftermiddag mod Brighton. 

Mishagsytringerne var dog ikke rettet mod den danske landsholdsstjerne, men derimod manager Erik ten Haag, som tog Højlund ud efter en times tid, efter en solid indsats fra angriberen.

Reaktionen fra United-fansene undrer engelske fodboldeksperter, da Højlund efter en skade ikke har godt af at spille en hel kamp.

Foto: Adam Vaughan/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg synes, at buh-råbene på Old Trafford mod Ten Hag i lørdags, fordi han tog Rasmus Højlund ud, var helt idiotiske,« siger fodboldredaktør på Daily Mail Ian Ladyman: 

»Når man ved, at den eneste spiller ud, som har givet dig grund til at være optimistisk, har en langvarig rygproblematik, og man så buher af sin manager for at tage ham ud, når han tydeligvis forsøger at spare ham, så ved man ikke ret meget om fodbold,« siger Ladyman i sin ugentlige Premier League-podcast 'All Kicking Off!'

Medvært Chris Sutton, tidligere Premier League-stjerne, er enig: 

»Jeg er helt enig med dig i det her. Han beskytter Højlund, som lige er kommet tilbage fra en langvarig skade. Så han har jo haft en plan, som han har lavet sammen med den medicinske afdeling, om at tage ham af banen,« siger Sutton.

»Manchester Uniteds fans er nødt til at holde hovedet koldt. Der er så mange forskellige aspekter, der er forkerte i klubben.«

Manchester United er kommet skidt fra land i Premier League, hvor det kun er blevet til to sejre i fem kampe.