Landskampen mellem Danmark og Wales bliver spillet med de bedste landsholdsspillere, efter at Spillerforeningen og DBU har indgået midlertidig aftale torsdag.

Den midlertidige aftale gælder frem til og med 30. september 2018. Det er aftalt, at DBU og Spillerforeningen den 10. september genoptager forhandlingerne om en ny permanent aftale.

I den nye aftale er DBU og Spillerforeningen blevet enige om, at kampen mod Wales spilles under de samme vilkår som tidligere, og at de kommercielle rettigheder håndteres som hidtil i aftalens løbetid.

»Det er godt for landsholdet og for alle i dansk fodbold, at vi kan spille den vigtige Nations League-kamp med det rigtige landshold og igen få fokus på det sportslige,« siger DBU's formand Jesper Møller i en pressemeddelelse.

Spillerforeningens direktør, Mads Øland, har følgende kommentar til gennembruddet.

»Aftalen er et skridt i den rigtige retning, og landsholdsspillerne er glade for, at de på det grundlag nu kan fokusere på kampen imod Wales på søndag.«

Et dansk nødlandshold, bestående af spillere fra 2. division, Danmarksserien toppet op med spillere fra futsal-landsholdet, tabte onsdag 0-3 ude til Slovakiet som følge af konflikten, der betød, at de normale landsholdsstjerner ikke var en del af truppen.

Danmark møder Wales søndag aften i Aarhus - i den første kamp i den lille Nations League-turnering, der kan udløse en hurtig billet til EM 2020.

Opdateres.

/ritzau/