Engelske Huddersfield rykkede ud af Premier League, og den danske keeper Jonas Lössl kom hurtigt videre til Everton.

To danskere er dog stadig kontraktligt bundet til Championship-klubben, men hverken Philip Billing eller Mathias "Zanka" Jørgensen kan se frem til at få spilletid mere i klubben.

Det har Phil Hodgkinson, der er formand i Huddersfield, fastslået i forbindelse med et arrangement med klubbens fans for nylig.

»Jeg vil sige det sådan, at alle, der var med på træningslejren (i Østrig, red.), de støtter alle uden undtagelse manageren.«

Philip Billing og Mathias 'Zanka' Jørgensen har ingen fremtid i Huddersfield.
Philip Billing og Mathias 'Zanka' Jørgensen har ingen fremtid i Huddersfield. Foto: PETER POWELL
Vis mere

»Hvad angår spillere, der ikke var med på træningslejren, så er der en årsag til, at de ikke var med på træningslejren. Men vi havde selvfølgelig nogle, der kom sent tilbage fra landsholdssamlinger,« lød det fra formanden ifølge mediet examinerlive.co.uk.

Phil Hodgkinson blev yderligere gået på klingen af en fan, som spurgte, hvad der ville ske med de to danskere, hvis der ikke indløber bud på dem fra andre klubber.

»De bliver ikke involveret i førsteholdet i Huddersfield Town, mens jeg er her,« lød det fra formanden.

Huddersfield har tidligere offentliggjort rygnumre på klubbens spillere til den kommende sæson, og her indgik hverken Philip Billing eller Mathias "Zanka" Jørgensen.

Mathias ''Zanka'' Jørgensen (tv) samt Philip Billing er begge tilknyttet Huddersfield, men danskerne får ikke flere kampe, meddeler klubbens formand.
Mathias ''Zanka'' Jørgensen (tv) samt Philip Billing er begge tilknyttet Huddersfield, men danskerne får ikke flere kampe, meddeler klubbens formand. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

Begge spillere var sat af holdet i de sidste syv kampe i den forgangne sæson.

Mathias 'Zanka' Jørgensen har selv fortalt, at han skal væk fra Huddersfield inden transfervinudet lukker.

Mere om det her.

/ritzau/