Det eneste, der lige nu er stensikkert i dansk landsholdsfodbold, er, at intet som helst er sikkert.

Hvem havde for eksempel for blot tre dage siden overhovedet fantasi til at forestille sig, at hele Danmarks fodboldmæssige stolthed og flagskib i onsdag aftens officielle landskamp i Trnava mod Slovakiet stiller op med et hold og en trup af lutter amatører.

Heriblandt eksempelvis den 31-årige Kevin 'Tordenfod' Jørgensen fra serie 1-klubben Ringe Boldklub af 1927 på Midtfyn.

Men ikke desto mindre er det sandt, at fængselsbetjenten og serie 1-spilleren, som efter svære overvejelser for og og imod har valgt at springe til for at hjælpe dansk landsholdsfodbold i en krisesituation, til daglig slår sine folder på græs i fynsk serie 1 for Ringe, når han da ikke er optaget af futsalkampe, hvor han på klubplan stiller op for Jægersborg.

»I Ringe Boldklub kan vi nu få vores første landsholdsspiller. Hvis han kommer på banen - og det er der stor sandsynlighed for - vil han være den lavest rangerende spiller, der nogensinde har spillet en officiel landskamp for Danmark,« siger Daniel Hansen, assisterende træner på RB27's førstehold i serie 1 og samtidig træner for andetholdet, der spiller i serie 3.

Daniel Hansen er i øvrigt også svoger til Kevin 'Tordenfod' Jørgensen, som gennem flere år har dannet par med Daniels storesøster Kristina.

»Kevin har været meget usikker på, om han skulle sige ja. Men han stiller op for at hjælpe breddefodbolden i Danmark og det danske futsallandshold, hvor han har været fast mand i flere sæsoner,« siger Daniel Hansen videre.

Også den netop afgåede formand i Ringe Boldklub, Jack Kyhe, er stærkt begejstret over, at klubben nu for første gang har en mand i landsholdstruppen. Den gamle landsholdskæmpe Allan Hansen har ganske vist også spillet i Ringe, men det var kun 'hyggebold' og mange år efter, at han havde afsluttet sin aktive karriere som professionel i bl.a. den tyske storklub Hamburger SV.

»Jeg synes, det er fantastisk, at Kevin stiller op og får Ringe Boldklub på landkortet. Det er da både sjovt og kæmpestort for en serie 1-klub. Jeg bakker ham 100 procent op i hans valg, for konsekvensen af, at vi ikke sender et landshold til Slovakiet, er jo, at dansk fodbold vil være bombet tilbage til stenalderen,« siger Jack Kyhe, som tilføjer, at han mener, både DBU og Spillerforeningen er 'nogle klaphatte' i den efterhånden verdenskendte danske fodboldfarce.

Da futsalsæsonen er gået i gang, er det nu mere end tre måneder siden, Kevin Jørgensen sidst har stillet op i en fodboldkamp på græs, da han prioriterer futsal højere. I sin seneste optræden i en 'rigtig' fodboldkamp vandt Ringe over AC Odense i landspokalturneringen.

Her blev den 31-årige teknisk stærke venstrebensspiller med det knaldhårde skud skiftet ind og hamrede to mål i kassen.

Hans kæreste, Kristina Lærke Hansen, siger til B.T.:

»Det var selvfølgelig mærkeligt som kæreste at få en opringning af Kevin aftenen før afrejsen og høre, at han havde mulighed for at rejse til Slovakiet for at vikariere for det danske landshold. Og det var også helt uforståeligt. Men jeg ved, hvor meget Kevin brænder for sin fodbold samt for futsallandsholdet, og hvor stor en del det altid har været af hans liv, så jeg kunne jo kun sige: 'Gør det!' Jeg er megastolt over Kevin og de drenge, der er taget af sted for at støtte op om dansk fodbold. Og jeg glæder mig til at se, om han er så heldig at komme på banen,« siger hun.