Arsenals franske nyindkøb scorede for tredje gang i træk på hjemmebane i Premier League.

London. Gareth Barry fra West Bromwich skrev sig mandag ind i rekordbøgerne, da han spillede sin Premier League-kamp nummer 633 og slog Ryan Giggs' rekord for flest kampe.

Men det var alligevel ikke 36-årige Barry, der løb med opmærksomheden efter opgøret.

Arsenals største indkøb forud for denne sæson hedder Alexandre Lacazette og kostede London-klubben næsten 500 millioner kroner, da den købte ham i Lyon.

Mandag aften var han igen på pletten, da han scorede begge mål i Arsenals 2-0 sejr over West Bromwich.

- Han bliver stærkere for hver eneste kamp. Han har en god førsteberøring og gode bevægelser, lyder de rosende ord fra Arsenal-manager Arsène Wenger.

Arsenal kunne gå til pause, efter at Lacazette havde scoret med hovedet i første halvleg. Efter pausen fordoblede angriberen føringen, da han på straffe scorede kampens sidste mål.

- West Bromwich ødelagde vores opbygning af spillet i første halvleg, men i anden halvleg kontrollerede vi og gav intet væk, siger Wenger.

Lacazette er den første Arsenal-spiller siden Brian Marwood til at score i tre hjemmekampe på stribe.

Med nederlaget fik anføreren for West Bromwich, Gareth Barry, næppe den rekordkamp, han havde ønsket.

Barry fik sin debut som 17-årig for Aston Villa og har siden optrådt for Manchester City og Everton.

Barry har ligeledes optrådt 53 gange på det engelske landshold.