Han lå i koma i 19 dage.

Men da Sergio Rico vågnede fra den kunstige koma, var hans første tanke ikke 'hvad er der sket'. Nej den var faktisk på fodbold.

Det fortæller han i et interview med Nasser al-Khelaifi, præsident i den franske klub Paris Saint-Germain, som klubben selv har delt.

»Den første tanke jeg havde var om fodbold. Jeg havde ikke rigtig nogen problemer med min hukommelse. Jeg huskede alt. Jeg huskede Alba's familie (hans kone, red.), min familie, mine venner – alting. Så den første tanke var, om jeg ville være i stand til at komme tilbage til fodbolden,« fortæller han og fortsætter:

»Jeg var i en motoriseret hospitalsstue med alle skærmene, med et drop i armen og alt muligt. Så det første, jeg tænkte på, var, om jeg ville kunne spille fodbold igen, og det var det første, jeg spurgte lægen om.«

Den voldsomme ulykke skete tilbage i maj, da 29-årige Sergio Rico var ude og ride i El Rocio i Spanien. 

Han faldt af hesten og blev derefter sparket i nakkeregionen – så voldsomt, at han havde pådraget sig hjerneblødninger.

Efter ulykken blev Sergio Rico fragtet til Virgen del Rocío-hospitalet i Sevilla i kritisk tilstand, hvor han blev lagt i kunstig koma og konstant overvåget i 19 dage.

Og i midten af august kom den seneste gode nyhed – efter 82 dages indlæggelse blev han udskrevet.

Siden har den stået på genoptræning og overfor klubbens præsident fortæller Sergio Rico, at der venter yderligere tests 22. september.

»Jeg håber på at få gode nyheder. Jeg vil gerne tilbage til holdet i Paris hurtigst muligt. Mit ultimative mål er at vende tilbage i år og være sammen med holdet før sæsonen slutter.«