Danmark vandt med 1-0 i venskabskampen mod Irland efter en rodet affære.

Det danske kvindelandshold besejrede Irland med 1-0 i den første kamp siden EM-kvalifikationskampen mod Italien i december sidste år.

Danmarks spillere havde svært ved at finde hinanden i kampens indledende fase, og de første minutter var præget af mange fejlafleveringer.

Det ændrede sig hurtigt, og allerede efter ni minutter kom Sofie Svava igennem på venstresiden og slog et flot indlæg, som fandt Nicoline Sørensen uden for det lille felt.

Everton-spilleren flugtede flot kuglen mellem benene på Irlands målmand til 1-0.

Efter målet sad Danmark tungt på spillet, og det var sjældent, at de irske kvinder var i boldbesiddelse.

Trods stor dominans fra danskerne, havde landstræner Lars Søndergaards tropper svært ved at kreere de helt store chancer i første halvleg.

Tættest på kom Signe Bruun, men den irske målmand reddede på fornem vis PSG-spillerens hårde afslutning fra tæt hold.

I anden halvleg ændrede kampbilledet sig markant, og Irland begyndte at vise tænder.

Ti minutter inde i anden halvleg sendte den irske anfører, Katie McCabe, en kompetent afslutning afsted fra cirka 30 meters afstand, som ramte overliggeren.

I minut 67 fik Bruun igen mulighed for at øge Danmarks føring.

Kantspilleren blev sendt i dybden, og selv om Bruun var alene med målmanden, udnyttede hun ikke den store chance.

I slutfasen kom Pernille Harder frem til en stor mulighed, da hun inde i feltet stod helt fri, men afslutningen med venstrebenet gik langt forbi mål.

Kampen sluttede med en dansk sejr på 1-0, og dermed har danskerne vundet årets første kamp.