Den truende voldtægtssag, der hænger over hovedet på Cristiano Ronaldo, vil bare ikke gå væk for verdensstjernen.

I juni afviste en amerikansk distriktsdommer i delstaten Nevada ellers at behandle den stærkt omtalte sag, hvor en kvinde anklager fodboldsuperstjernen for at have voldtaget hende i Las Vegas i 2009.

Kvinden, Kathryn Mayorga, har nemlig valgt at appellere distriktsdommerens beslutning. Hun kræver fortsat lidt under en halv milliard kroner i erstatning, og appellen vil blive behandlet på tirsdag.

Det er mere dårligt for Ronaldo, som er inde i svær tid i Manchester United, og som nu igen skal forholde sig til historien, som har fyldt meget i medierne gennem de seneste år.

Foto: PETER POWELL
Vis mere

Det hele startede 12. juni 2009, hvor Mayorga, som dengang var 24 år, og Ronaldo på 23 år var sammen på diskoteket Rain i Las Vegas.

Her endte aftenen med, at Mayorga, ifølge sine anklager, blev voldtaget af portugiseren i fodboldstjernens penthousesuite på et luksushotel.

Ronaldo har afvist alle anklager om voldtægt, men indgik i 2010 en tavshedsaftale med kvinden, der fik betalt 375.000 dollar (svarende til cirka 2,5 millioner kroner) for ikke at tale om deres nat sammen i juni 2009.

I 2018 genfremsatte Mayorga anklagerne og rettede et civilt søgsmål i millionklassen mod fodbold-superstjernen. Og her blussede historien for alvor op i medierne.

Dette søgsmål blev i juni i år afvist af Nevada-distriktsdommeren, og et par år forinden havde politiet droppet sagen, da »påstanden ikke kunne bevises uden for enhver tvivl«, som det lød dengang.