I Sverige håber mange fodboldfans, at Zlatan Ibrahimovic i tilfælde af svensk VM-deltagelse vil droppe landsholdspensionen og vende tilbage i gult og blåt.

Og skal man tolke på de kryptiske udmeldninger fra Zlatan Ibrahimovic’ farverige agent, Mino Raiola, er muligheden for et landsholdscomeback ikke helt utænkeligt.

»Jeg kan ikke sige for Zlatans regning, at han skulle sige nej, hvis landsholdet ringer,« siger Mino Raiola til Expressen, der dog understreger, at han forventer, Manchester United-stjernen forbliver pensioneret fra landsholdet.

»Jeg tror det. Men du ved…hvis du er et meget højt træ, der ikke kan bøje, så knækker du. For nogle kan det være bedre at være et kort træ, som altid står tilbage, når vinden aftager,« lyder det fra Raiola, der vistnok hentyder til, at man ikke skal være stædig omkring sine beslutninger. Tror vi.

Zlatan Ibrahimovic, der for tiden genoptræner efter en slem knæskade, stoppede landsholdskarrieren efter EM-slutrunden i Frankrig 2016.

35-årige Ibrahimovic er den mest scorende svenske landsholdsspiller. I 116 landskampe nåede han at score 62 mål. Det er 13 mere end Sven Rydell, der er den næstmest scorende.