Zlatko Dalic, Kroatiens landstræner, er tilfreds med, at det stort set lykkedes at holde Danmark fra chancer.

Kroatiens fodboldlandstræner, Zlatko Dalic, er imponeret af, hvordan hans spillere torsdag aften havde godt styr på de danske spillere i Nations League-kampen i Zagreb, hvor Kroatien vandt 2-1.

Danskerne var kun det bedste hold i et kvarter i løbet af opgøret. Det siger Zlatko Dalic på et pressemøde efter kampen.

- I første halvleg havde vi lidt problemer, specielt i halvlegens sidste kvarter var Danmark bedst. I anden halvleg var vi bedst igen og gjorde det rigtig godt.

- Vi indkasserede et mål efter en fejlaflevering, og det er svært at gøre noget ved. Ellers er jeg rigtig glad for den måde, vi holdt Danmark væk fra chancer.

- Jeg er glade for den aggressivitet, vi spillede med. Normalt er Danmark gode med bolden, men nu har vi slået Danmark to gange på tre måneder, så det er et stort resultat for os, siger Zlatko Dalic.

Danmarks udligning blev sat ind af Christian Eriksen med et kvarter tilbage af opgøret, men kroaterne tog føringen igen to minutter senere.

Den kroatiske landstræner fik sig en overraskelse, da han så Danmarks startopstilling. Det kæmpede hans spillere med at løse til en start, mener han.

- Jeg var lidt overrasket over, at Danmark spillede med tre centrale forsvarsspillere, men vi fik rokeret lidt rundt, så vi bedre kunne styre dem, siger Dalic.

Kroatien kan vinde Nations League-gruppen foran Danmark med en sejr ude over Østrig på søndag.

/ritzau/