Ousamen Dembélé er en upopulær mand i øjeblikket.
Ousamen Dembélé er en upopulær mand i øjeblikket. Foto: LEON KUEGELER

Fra skidt til værre.

Sådan er det gået den franske komet Ousmane Dembélé, der kraftigt kædes sammen med FC Barcelona.

Den 20-årige franskmand er nemlig faldet i unåde hos klubben, efter han ikke mødte op til et træningspas, hvilket i første omgang skabte stor bekymring.

FBL-GER-SUPERCUP-DORTMUND-BAYERN-MUNICH

Der var dog ikke sket noget alvorligt, og nu beretter det tyske medie Bild, at Dortmunds ledelse har fastslået, at Dembélé ikke længere må træne med førsteholdet, og for det andet er han ikke med i truppen, når Dortmund gæster Wolfsburg i første runde af Bundesligaen 19. august.

»Vores fokus ligger lige nu på at forberede holdet på første Bundesliga-opgør mod Wolfsburg i weekenden. Ousmane Dembélé har selvfølgelig mulighed for at træne individuelt ved siden af gruppen,« siger Dortmunds sportschef Michael Zorc.

BRITAIN IAAF ATHLETICS WORLD CHAMPIONSHIPS LONDON 2017

Rygterne går på, at Dembélé ikke dukkede op til træning, af den simple grund, at han bare gerne vil skifte til Barcelona. Det betød, at Dembélé ikke var med i truppen til lørdagens pokalopgør mod Rielasingen-Arlen, og nu har hans fravær altså fået yderligere konsekvenser.

FC Barcelona har været kraftigt kædet sammen med Dembélé, lige siden de solgte Neymar til Paris Saint-Germain for 1,65 milliarder danske kroner. Flere medier har spekuleret i, at Dembélé vil koste Barcelona i omegnen af 100 millioner euro - 745 millioner danske kroner. Det er dog ikke sikkert, at Dortmund overhovedet vil slippe deres stjernefrø.

SOCCER-FRIENDLY-TOT-JUV/

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.