Da svenske Victor Nilsson Lindelöf lørdag aften officielt blev bekræftet som ny Manchester United-spiller, har det formentligt givet et jubelbrøl mange steder. I Sverige, i Manchester, i hans tidligere klubber, der tjener millioner af kroner på handlen. Faktisk hele 260 millioner kroner har Benfica bekræftet.

Men på de sociale medier har skiftet også vakt genlyd, men det handler sådan set ikke om den 22-årige forsvarsspiller. Det handler om hans bedre halvdel.

Maja Nilsson hedder kæresten, der til dagligt arbejder med marketing og blogger hos mediet femme.se. Hun kommer naturligvis til at tage turen med kæresten til Manchester, og det lader til, at det nærmest er vigtigere end at se den svenske landsholdsspiller i byen.

Således skriver engelske Mirror, at Lindelöfs skifte 'de facto også skaffer Maja Nilsson til Premier League'. Og på Twitter er folk også vældigt glade for Maja Nilsson.

'Det bedste ved VNL (Lindelöf, red) er, at vi kan følge Maja Nilsson i Manchester,' skriver brugeren Jenny Karlsson.

'Maja Nilsson er Manchester Uniteds bedste erhvervelse,' lyder det konstaterende fra brugeren Niklas Danielsson.

'Er glad for, at vi har hentet Lindelöf, men det er fruen, der er den underholdende. Dødsens sjov svenske kvinde. (Der er ikke mange af os),' lyder det fra den kvindelige Manchester United-fan Izzy.

Og underholdende må man sige, at hun er. Lørdag aften, efter det var offentliggjort med Lindelöf til United, delte hun dette billede på Twitter.

'Victor er i VIPen på Summerburst (musikfestival, red.) og ser Bieber. Mig finder I på karaokebaren Cinderella i aften. Det handler om balance,' skrev hun.

Herunder følger også et lille udvalg fra Maja Nilssons Instagram.