'Knep mig, Maxsø.'

Det var teksten, som stod på det banner, der gik viralt i maj, efter det var blevet vist frem på Brøndby Stadion under en hjemmekamp mod rivalerne fra FC København.

Billedet af banneret blev delt på influencer Anders Hemmingsens Instagram-profil, og mange undrede sig efterfølgende over baggrunden for banneret.

Men den er altså nu blevet afsløret – også over for alle dem der ikke gør brug af sociale medier – i DR-serien 'Signe Molde på udebane', hvor tv-værten i anden sæson besøger både Brøndby IF og FC København.

Banneret, som Signe Molde havde med på Brøndby Stadion.
Banneret, som Signe Molde havde med på Brøndby Stadion.
Vis mere

Forud for kampen mod FCK spørger Signe Molde nemlig en række Brøndby-fans, om hun skal tage et banner med til kampen med teksten 'FCK er ludersønner' eller 'Knep mig, Maxsø'.

Valget falder på sidstnævnte, og der bliver hurtigt rettet opmærksomhed mod Signe Molde og det kontroversielle banner, som efterfølgende går viralt, heriblandt på Anders Hemmingsens Instagram-profil og hos diverse medier.

Men årsagen til, at Signe Molde havde medbragt banneret på Brøndby Stadion, blev aldrig forklaret – før nu.

Efter kampen møder hun Brøndbys Mathias Kvistgaarden, som fortæller, at han ikke har haft øjnene rettet mod kampens tifoer – heller ikke Maxsø-banneret.

Da Signe Molde viser det frem for ham, spørger han hurtigt, om han må tage det med ned i omklædningsrummet til sin anfører.

Det får han lov til, og nu kan Signe Molde fortælle, at banneret faktisk nåede til omklædningsrummet.

»Maxsø fik banneret – jeg fik en hilsen fra ham, hvor han skrev, at tifoen var godt lavet. Det sidste, jeg hørte, var, at det (banneret, red.) hang i Brøndbys omklædningsrum,« skriver tv-værten til B.T.