Den tidligere Esbjerg-træner Peter Hyballa er færdig i den slovakiske klub Trencin efter blot to kampe og halvanden måneds ansættelse, meddeler klubben på sin hjemmeside.

I Esbjerg blev den 45-årige tysker på grund af sin angivelig diktatoriske ledelsesstil fyret efter blot tre måneder i det vestjyske.

Det gik så galt i Esbjerg, at en samlet spillertrup sendte et åbent mistillidsbrev til ledelsen i klubben – efter at spillerne angivelig var blevet udsat for blandt andet hårde klask, 'pattevridere' og psykisk tortur.

Siden beskrivelserne om denne kontroversielle trænerstil kom frem, har Peter Hyballa ikke været lang tid i de klubber, han senere har haft ansvaret for – tværtimod.

Foto: Claus Fisker
Vis mere

Peter Hyballa havde inden ansættelsen i Trencin haft godt et halvt år som arbejdsløs, siden han blev fyret af Türkgücü München i november.

Klubben, der lå i den tredjebedste tyske række, fyrede Hyballa efter to måneders ansættelse på grund af svigtende resultater.

Siden rykkede Türkgücü München ned.

Ifølge slovakiske Trencin sker bruddet med dem efter en gensidig aftale mellem parterne. Under Hyballas korte ledelse af holdet spillede de 0-0 og tabte 0-4 i de to første ligakampe i den nye sæson.