Andreas Cornelius får ikke optimal opbakning fra sin ejer Vincent Tan. Han kalder danskeren for en 'Toyota'.
Andreas Cornelius får ikke optimal opbakning fra sin ejer Vincent Tan. Han kalder danskeren for en 'Toyota'. Foto: Claus Fisker

Premier League-klubben Cardiff Citys malaysiske ejer Vincent Tan er igen efter Andreas Cornelius. Tan gav sin daværende manager Malky Mackay penge til at købe en angriber i Bentley-klassen. Valget faldt på danskeren, som ifølge en skuffet Tan blot er en 'Toyota'.

Selvom Tan har sparket Mackay ud, er han fortsat indebrændt på den forhenværende træners spild af transfermidler. Især indkøbet af Andreas Cornelius kritiseres voldsomt. Omkring 65 millioner kroner måtte waliserne i sommer betale FC København for den unge angriber, der fortsat har sit første mål for klubben til gode.

Ifølge avisen Daily Mirror udtaler en kilde tæt på ejeren:

- Mackay blev bedt om at gå ud og købe en Bentley. Han fik penge til at skaffe nogle spillere af international klasse, men Mr. Tan føler, at Mackay i stedet købte en Toyota, lyder forklaringen på hvorfor Tan er alt andet tilfreds med Mackay og Cornelius.

Den stadig målløse dansker har været plaget af skader sin ankomst i juli. Det hjælper heller ikke på mulighederne for mål, at han endnu har sin første Premier League-start til gode. Det er i stedet blevet til syv indhop for den 20-årige københavner.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.