Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Politiets efterforskning af en video, hvori det ligner, at Sheffield United-spilleren Oli McBurnie tramper på en fan, har medført en sigtelse for overfald. Derfor var McBurnie i retten torsdag.

Hændelsen fandt sted, da fans invaderede banen efter Sheffied Uniteds nederlag i Championship-playoffkampen mod Nottingham Forest 17. maj.

Videoen fik mange fans til tasterne, der fordømte McBurnies handling og mente, at en sådan opførsel ikke hørte hjemme i deres klub. Du kan se episoden i videoen herunder.

Optøjerne startede, da det væltede ind på banen med glade Nottingham Forest-fans efter sejren. Det udviklede sig voldeligt, da Sheffield-spilleren Billy Sharp blev nikket en skalle af en fan. Herefter valgte McBurnie at give igen, og nu kører sagen i retten mod 26-årige skotske angriber.

McBurnies sag startede torsdag ved Nottingham Magistrates' Court, og han mødte selv op i retten for at høre anklageskriftet blive læst op.

Her blev det slået fast, at skotten er anklaget for vold mod en 26-årig Nottingham Forest-fan. McBurnie nægtede sig skyldig i overfaldet, skriver Nottingham Post.

Retssagen vil finde sted mellem 7. december og 8. december i år.

En 30-årig Nottingham Forest-fan har erklæret sig skyldig i overfaldet på Billy Sharp. Han fik 24 uger bag tremmer som straf for at nikke Sheffield-spilleren en skalle.

Sharp måtte syes med fire sting i læben efter overfaldet.

Andre læser også