»Der er slet ikke plads til Christian Eriksen på det danske A-landshold lige nu.« 

Det er den hårde konstatering fra Discoverys fodboldekspert og landsholds-ikon Thomas Gravesen. 

Christian Eriksen og Manchester United mødte onsdag aften Nottingham Forest i FA Cuppen, og det blev 90 Eriksen-løse minutter i 1-0 sejren til Manchester-holdet. 

Det kommer på bagkant af en længere periode, hvor spilletiden har været ekstremt sparsom for den danske stjerne, hvilket altså har skabt tvivl omkring Eriksens landsholdsfremtid, ifølge Gravesen.

Christian Eriksen har brugt meget af sæsonen på bænken.
Christian Eriksen har brugt meget af sæsonen på bænken. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Han spiller ikke. Han er ikke i kampform. Han er dårligt kørende, når han får chancen. Så for mig er der ikke plads til Christian Eriksen på det danske A-landshold i startopstillingen lige nu.« 

»Fungerer det danske landshold ikke bedre lige pt., når Christian Eriksen ikke er med? Det synes jeg,« sagde Thomas Gravesen i Discoverys studie efter kampen onsdag aften. 

Christian Eriksen har spillet 20 kampe i denne sæson, hvor størstedelen af kampene har været som indskifter. Danskeren har set banen i 1090 minutter og scoret ét mål.  

Næste gang, det danske A-landshold skal i kamp, er den 23. marts, når Schweiz kommer på besøg i Parken til en venskabskamp, mens der venter et opgør mod Færøerne på Brøndby Stadion den 26. marts. 

Truppen til de to venskabskampe bliver udtaget den 12. marts klokken 16.