Cristiano Ronaldo scorede to gange i Real Madrids sejr mod Dortmund i Champions League. I gruppens anden kamp lavede Christian Eriksens holdkammerat hattrick for Tottenham.

Cristiano Ronaldo var endnu en gang festen midtpunkt, da Real Madrid besejrede Borussia Dortmund med 3-1 på udebane i Tyskland.

Kampen var igen et bevis på, at den portugisiske fodbold-guru med de mange priser, titler, mål og succeser blot fortsætter med at føje nye milepæle til sit i forvejen historiske generalieblad på en fodboldbane.

Champions League-kampen mod Borussia Dortmund tirsdag aften var således Cristiano Ronaldos nummer 400 i karrieren for Real Madrid, siden han kom til klubben fra Manchester United for en rekordsum i 2009. Det skifte har siden bare vist sig at være en ubetinget succes.

Det flotte jubilæum skulle da ikke gå hen i glemslen, og det sørgede den 32-årige portugiser selvfølgelig selv for. Cristiano Ronaldo kronede nemlig sin kamp nummer 400 for spanierne med to scoringer mod Dortmund, hvilket markerede hans scoringer nummer 410 og 411 i alt for Real Madrid. Et fuldstændigt enestående målscorings-snit i international topfodbold af Cristiano Ronaldo.

Og for at blive lidt ved målscoringen, så var de to mål også med til at øge Cristiano Ronaldos måltotal i Champions League, hvor han nu er oppe på intet mindre end 109 scoringer i den fineste klubturnering.

Real Madrids tredje mål blev sat ind af waliseren Gareth Bale, mens Pierre-Emerick Aubameyang reducerede for Dortmund. Mens Real Madrid nu har maksimumpoint efter to kampe i Champions League, har Dortmund gang i en rædselsfuld begyndelse på turneringen.

Her har tyskerne nul point i to kampe, da de også tabte 3-1 ude mod Tottenham for et par uger siden.

For at blive ved Tottenham, så var englænderne i samme pulje på besøg hos Apoel i Cypern. Dog var Tottenham uden danske Christian Eriksen. Han var blevet hjemme i London på grund af sygdom. Ifølge Tottenham blev Christian Eriksen utilpas kort før afgang til Cypern, og englænderne valgte derfor ikke at tage ham med til Champions League-kampen.

Men Christian Eriksen kunne følge holdkammeraterne med sindsro i sit tv. Tottenham vandt nemlig kampen med 3-0 på et ægte hattrick af klubbens stjerneangriber Haary Kane. Dermed har London-holdet ligesom Real Madrid seks point i to kampe og ligger allerede lunt i forhold til at gå videre til næste runde.

Der venter nu to spændende opgør mellem Real Madrid og Tottenham i pulje H, hvor det kan blive afgjort, hvilket hold der snupper førstepladsen i puljen.

Omvendt skal Dortmund vinde holdets to kommende kampe mod Apoel, hvis tyskerne skal gøre sig forhåbninger om at gå videre til næste runde.