Foto: WOLFGANG RATTAY

Cristiano Ronaldo scorede to gange i Real Madrids sejr mod Dortmund i Champions League. I gruppens anden kamp lavede Christian Eriksens holdkammerat hattrick for Tottenham.

Cristiano Ronaldo var endnu en gang festen midtpunkt, da Real Madrid besejrede Borussia Dortmund med 3-1 på udebane i Tyskland.

Kampen var igen et bevis på, at den portugisiske fodbold-guru med de mange priser, titler, mål og succeser blot fortsætter med at føje nye milepæle til sit i forvejen historiske generalieblad på en fodboldbane.

Champions League-kampen mod Borussia Dortmund tirsdag aften var således Cristiano Ronaldos nummer 400 i karrieren for Real Madrid, siden han kom til klubben fra Manchester United for en rekordsum i 2009. Det skifte har siden bare vist sig at være en ubetinget succes.

Det flotte jubilæum skulle da ikke gå hen i glemslen, og det sørgede den 32-årige portugiser selvfølgelig selv for. Cristiano Ronaldo kronede nemlig sin kamp nummer 400 for spanierne med to scoringer mod Dortmund, hvilket markerede hans scoringer nummer 410 og 411 i alt for Real Madrid. Et fuldstændigt enestående målscorings-snit i international topfodbold af Cristiano Ronaldo.

Og for at blive lidt ved målscoringen, så var de to mål også med til at øge Cristiano Ronaldos måltotal i Champions League, hvor han nu er oppe på intet mindre end 109 scoringer i den fineste klubturnering.

Real Madrids tredje mål blev sat ind af waliseren Gareth Bale, mens Pierre-Emerick Aubameyang reducerede for Dortmund. Mens Real Madrid nu har maksimumpoint efter to kampe i Champions League, har Dortmund gang i en rædselsfuld begyndelse på turneringen.

Her har tyskerne nul point i to kampe, da de også tabte 3-1 ude mod Tottenham for et par uger siden.

For at blive ved Tottenham, så var englænderne i samme pulje på besøg hos Apoel i Cypern. Dog var Tottenham uden danske Christian Eriksen. Han var blevet hjemme i London på grund af sygdom. Ifølge Tottenham blev Christian Eriksen utilpas kort før afgang til Cypern, og englænderne valgte derfor ikke at tage ham med til Champions League-kampen.

Men Christian Eriksen kunne følge holdkammeraterne med sindsro i sit tv. Tottenham vandt nemlig kampen med 3-0 på et ægte hattrick af klubbens stjerneangriber Haary Kane. Dermed har London-holdet ligesom Real Madrid seks point i to kampe og ligger allerede lunt i forhold til at gå videre til næste runde.

Der venter nu to spændende opgør mellem Real Madrid og Tottenham i pulje H, hvor det kan blive afgjort, hvilket hold der snupper førstepladsen i puljen.

Omvendt skal Dortmund vinde holdets to kommende kampe mod Apoel, hvis tyskerne skal gøre sig forhåbninger om at gå videre til næste runde.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.