Den tidligere argentinske landsholdsstjerne Lucho Gonzalez er af sin kone blevet anklaget for, at han ville dræbe hende foran parrets børn.

36-årige Gonzalez, som har spillet flere sæsoner med stor succes i både FC Porto og Olympique Marseille, skal sidste fredag have angrebet sin kone, Andreia da Silva Marques González, i parrets hjem i Curitiba i det østlige Brasilien.

Her har midtbanespilleren med 46 argentinske landskampe på cv’et spillet siden september 2016 i klubben Atletico Paranaense.

Flere internationale medier, herunder spanske AS, som citerer portugisiske Record, reporterer om historien.

Her kan man læse, at Andreia da Silva Marques González til Record har fortalt, at Lucho Gonzalez i et skænderi skal have råbt ’Nu dræber jeg dig!’ efter at have truet med at kaste hende ud fra en balkon.

Lucho Gonzalez i kamp for FC Porto i Champions League i 2013. AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
Lucho Gonzalez i kamp for FC Porto i Champions League i 2013. AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG Foto: FRANCISCO LEONG
Vis mere

»Min mand, Lucho Gonzalez, prøvede at dræbe mig. Vi skændtes, og så begyndte han at tømme huset for værdigenstande, smykker og penge, og han spærrede mine kreditkort og tog pengene til vores ansatte,« lyder den chokerende beretning fra Andreia da Silva Marques González.

Hun fortæller videre:

»Han prøvede at kvæle mig og skar mig i håndledene. Derefter tog han mig ud på balkonen og kaldte på vores børn, så de kunne se mig falde ned. Vores ansatte fik ham dog på bedre tanker, da vores børn løb rundt og legede med vores hunde i haven, og så begyndte han at råbe ’nu dræber jeg dig!’«

Det lokale politi har bekræftet, at episoden bliver undersøgt, og der skulle ifølge AS være flere vidner til episoden.