ARKIVFOTO 2015 af Wolfsburg's Nicklas Bendtner under træning- - Se RB 16/2 2016 12.54. I en mail bekræfter Wolfsburgs presseafdeling, at Nicklas Bendtner ikke er med i onsdagens CL-kamp mod Gent. (Foto: Carl Recine/Scanpix 2016)
ARKIVFOTO 2015 af Wolfsburg's Nicklas Bendtner under træning- - Se RB 16/2 2016 12.54. I en mail bekræfter Wolfsburgs presseafdeling, at Nicklas Bendtner ikke er med i onsdagens CL-kamp mod Gent. (Foto: Carl Recine/Scanpix 2016) Foto: Carl Recine

Danske Nicklas Bendtner kan komme i uføre hos sin tyske klub Wolfsburg, efter han har lagt et billede op på Instagram.

Bendtner blev onsdag meldt så godt som færdig i klubben af tyske Bild, der også mente at vide, at angriberen er på vej til Kina. Men lige nu og her er der andre ting, der optager danskeren.

Han var ikke med i onsdagens Champions League-kamp ude mod belgiske Gent og var heller ikke med i weekendens Bundesliga-opgør mod Ingolstadt.
Han var simpelthen sorteret fra til begge kampe.

311SElots320160129-151103-4.jpg


Så mens holdkammeraterne onsdag skulle spille kamp, var Bendtner blevet tilbage i Tysklad, hvor han lagde dette billede op på det sociale medie Instagram.

»På vej til endnu en træning,« skrev han.

Og hvad er der så galt med det?Problemet ligger i, at danskeren er afbildet ved siden af en sort Mercedes. Og det er ilde set i Wolfsburg. Klubbens hovedsponsor og massive bidragsyder er nemlig den tyske bil-kæmpe Volkswagen, der er dybt forankret i klubben og i lokalmiljøet, hvor Volkswagen-hovedkvarteret er placeret.

Her byder man ikke ligefrem Mercedes velkommen.

Spillerne er påkrævet kun at køre i Volkswagen-biler, og ifølge Ekstra Bladet må ingen ansatte eller spillere møde op på træningsanlægget kørende i andre bilmærker. Det er slet og ret forbudt.

Wolfsburg bekræfter: Bendtner er ude af truppen


Så må man selv tolke på, om det er en bevidst provokation fra danskerens side, efter han er blevet udeladt fra truppen to kampe i træk og meldes færdig.

Bendtner kom til Wolfsburg i 2014.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.