Lyt til artiklen

TV3 Sports profilerede fodboldkommentator Carsten Werge er blevet sygemeldt på ubestemt tid.

Selskabet bag TV3 Sport, Nordic Entertainment Group, udsendte tirsdag en pressemeddelelse, hvor de klargjorde, at Carsten Werge er ramt af en betændelse i bugspytkirtlen og er blevet indlagt på hospital.

B.T. Sport har været i kontakt med flere af Carsten Werges kollegaer på TV3 Sport, der alle sender deres bedste hilsner til fodboldkommentatoren.

'Jeg ønsker god og snarlig bedring til en god og højt værdsat kollega,' skriver Peter Grønborg i en sms til B.T.

Peter Grønborg med Carsten Werge.
Peter Grønborg med Carsten Werge. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

'Vi savner ham afsindigt meget og glæder os til, han kommer tilbage,' skriver Luna Christofi til B.T.

Luna Christofi, arkivfoto.
Luna Christofi, arkivfoto. Foto: Jeppe Michael Jensen
Vis mere

B.T. Sport har også været i kontakt med kommentatormakkeren gennem flere år Per Frimann, der kalder det er hård besked at modtage.

»Det er jo en god ven og en god kollega, og jeg kommer til at savne ham imens. Jeg krydser fingre for, at han kommer hurtigt tilbage, og jeg ønsker ham og familien ro.«

'Jeg er utrolig ked af det, og jeg glæder mig til, Carsten er tilbage på pinden igen,' skriver Niels Christian Frederiksen, mens B.T. Sport har talt med kommentatorkollegaen Jesper Thygesen.

»Han er jo elsket blandt mange, i hvert faldt internt, og er respekteret af alle. For mit vedkommende er han vor tids største kommentator. Han er fantastisk godt selskab, når vi producerer fodboldkampe - altid med et smil og med god humor, så han er jo hårdt savnet, og det gør selvfølgelig ondt,« fortæller Jesper Thygesen.

Også Preben Elkjær sender en hilsen til Carsten Werge.

Preben Elkjær med frue. Arkivfoto.
Preben Elkjær med frue. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger
Vis mere

'Jeg glæder mig til at få min gode ven Carsten tilbage, når han er klar til det, og ønsker i øvrigt familien fred og ro til at komme over forløbet,' skriver han til B.T.

'Jeg håber selvfølgelig det bedste for Carsten og familien, da det er en hård omgang, de er igennem, og jeg er ked af det på deres vegne,' skriver Stig Tøfting, mens Camilla Martin skriver:

'Vi savner ham allesammen og glæder os til, at han er tilbage.'

Pressemeddelelsen blev udsendt tirsdag eftermiddag.

'Carsten er indlagt og gennemgår i øjeblikket et behandlingsforløb, som gør, at han er sygemeldt på ubestemt tid. Vi forventer, at Carsten kommer tilbage i aktion på et tidspunkt, men vi ved også, at det kommer til at tage en rum tid. Her og nu har han og familien brug for tid og ro til at komme igennem forløbet,' lød det fra TV3 Sports sportschef, Kim Mikkelsen, i pressemeddelelsen.